• 01

    Kontak Konektor

    Bahan Utama Kuningan, Tembaga, Baja Karbon, Baja tahan karat, Baja paduan, paduan Aluminium.lsp

    Perawatan lumahing Zinc plating, Anodized Black, Nikel plating, chromate plating, anodize

  • 02

    Pasang lan O-Ring

    Pasang: materi PA + GF, nampa selaras, mode kode beda lan werna, retardant semangat.

    O-Ring: silikon lan FKM kanggo pilihan sampeyan

  • 03

    Screw / Nut / Shell

    Ukuran Kustom: M5/M8/M12/M16/7/8'' lsp

    Rampung Kustom: Rampung Emas / Rampung Perak / Dilapisi Nikel / Dilapisi Krom / Dilapisi Timah

  • 04

    Plug lan Kabel

    Plugs: Cetakan Outer Shape sing beda kanggo pilihan sampeyan;uga nampa selaras karo logo Panjenengan

    Kabel: Kita duwe UL20549 kanggo PUR, UL2464 kanggo PVC, ukuran kawat saka 16AWG nganti 30AWG

M seri accessioes-04

Produk Anyar

  • Beda
    bangsa

  • Pabrik
    Meter persegi

  • Pangiriman
    On-time

  • Pelanggan
    kepuasan

Apa Pilih Kita

  • Hardware Fitting mandhiri

    Wiwit 2010, We gawé hardware pas mandhiri kanggo awake dhewe.Kita nggabungake produk aksesoris-rampung-rampung solusi siji-mandeg kanggo ngirit biaya kanggo para pelanggan, jaminan kualitas lan njamin pangiriman sable.

  • Sertifikasi kita njamin kualitas paling apik

    Konektor Yilian entuk sistem manajemen Kualitas ISO9001 & sertifikasi sistem lingkungan ISO14001, kabeh produk wis lulus sertifikasi & laporan CE, ROHS, REACH lan IP68.kita duwe tim kontrol kualitas sing kuwat kanggo njamin kualitas kita miturut standar AQL.engineering lan sistem jaminan kualitas njamin kepuasan sampeyan.

  • We strictly ngontrol saben rinci kualitas

    We strictly njamin kualitas saben aksesoris lan produk rampung bisa tahan test.Produktivitas dhuwur lan logistik sing cepet bisa nyukupi pangarepan pelanggan.Kita minangka mitra solusi konektivitas khusus sing dipercaya.

  • Layanan pelanggan online 24 jam

    Kita duwe kontrol kualitas apik lan tim dodolan sing efektif kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan online 24 jam, tim insinyur lan perancang sing berpengalaman sing kerja kanggo nggawe produk anyar lan apik lan duwe jaringan pusat penjualan lan layanan global kanggo ndhukung pelanggan ing saindenging jagad.

  • Garansi kualitas 2 taun

    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal, Tansah inspeksi pungkasan sadurunge shipment.We nyedhiyani 100% jaminan kualitas, kabeh bagean rusak bisa ben dijamin ing 30 dina sawise ditampa.Garansi 2 taun kasedhiya.dhukungan sampeyan bakal tansah dadi motivasi kita.

Blog Kita

  • asd-151

    Konektor anti banyu: Nyawiji Kinerja lan Keandalan

    Ing jagad kanthi teknologi maju saiki, panjaluk konektor anti banyu sing dipercaya lan efisien saya mundhak banget.Kanthi akeh industri sing ngandelake piranti lan peralatan elektronik ing lingkungan njero ruangan lan ruangan, dadi penting kanggo duwe konektor sing bisa tahan ...

  • 34750

    Apa Konektor Circular?

    Konektor bunder minangka piranti elektromekanis sing dirancang kanggo nggawe lan njaga sambungan listrik sing aman lan efisien.Bentuk bunder kasebut nggampangake sambungan lan pedhot sambungan, saengga cocog kanggo lingkungan sing asring plug-and-play ...

  • 44 (1)

    Sinau menyang Konektor Push-Pull

    Ing jaman digital sing cepet, konektivitas sing lancar wis dadi kabutuhan sing paling penting.Apa ing elektronik konsumen, otomatisasi industri, utawa piranti medis, panjaluk solusi interkoneksi sing efisien lan dipercaya terus saya mundhak.Antarane macem-macem pilihan sing kasedhiya, siji teknologi ...

  • 50114d8d5

    Apa Konektor Tipe C Waterproof?

    Konektor Tipe C sing tahan banyu yaiku jinis konektor bus serial universal (USB) sing dirancang kanggo tahan banyu lan bisa dibalik.Dheweke nampilake plug berbentuk oval sing khas kanthi 24 pin, ngidini tarif transfer data luwih cepet, pangiriman daya tambah, lan kompatibilitas karo macem-macem ...

  • sambungan11

    Keuntungan saka Konektor Circular Plastik

    Ing jagad rekayasa lan manufaktur, konektor bunder plastik minangka komponen penting sing nyedhiyakake penak, versatility, lan linuwih sing ora cocog.Konektor iki nduweni peran penting kanggo nyambungake macem-macem bagean saka macem-macem produk, mbisakake fungsi sing lancar ...

  • mitra-01 (1)
  • mitra_01
  • partner_01 (2)
  • partner_01 (4)