• 01

    Kontak Panyambung

    Bahan Utama Kuningan, Tambaga, Karbon baja, Stainless steel, Steel alloy, alloy Aluminium.jsb

    Perlakuan permukaan Séng plating, Anodized Hideung, nikel plating, kromat plating, anodize

  • 02

    Selapkeun jeung O-Ring

    Selapkeun: bahan Pa + GF, nampa ngaropéa, modeu kode béda jeung warna, retardant seuneu.

    O-Ring: silikon sareng FKM pikeun pilihan anjeun

  • 03

    Screw / kacang / cangkang

    Ukuran custom: M5/M8/M12/M16/7/8'' jsb

    Custom Finish: Golden Finish / Silver Finish / Nikel Plated / Chrome Plated / Tin Plated

  • 04

    Colokan sareng Kabel

    Plugs: Béda Outer Bentuk kapang pikeun pilihan Anjeun;ogé nampa ngaropéa kalawan logo Anjeun

    Kabel: Urang gaduh UL20549 pikeun PUR, UL2464 pikeun PVC, kawat gauge rentang ti 16AWG ka 30AWG

M runtuyan accessioes-04

Produk Anyar

  • Béda
    Bangsa

  • Pabrik
    Méter pasagi

  • Pangiriman
    Dina waktosna

  • Palanggan
    Kasugemaan

Naha Milih Kami

  • Hardware pas téh mandiri

    Kusabab 2010, Urang ngahasilkeun pas hardware nyaeta timer cukup pikeun diri urang sorangan.Urang terpadu asesoris-assembly-réngsé produk hiji-eureun solusi pikeun ngahemat waragad pikeun konsumén urang, jaminan kualitas sarta mastikeun pangiriman sable.

  • Sertifikasi kami ngajamin kualitas pangsaéna

    Konektor Yilian diala sistem manajemen Kualitas ISO9001 & sertifikasi sistem lingkungan ISO14001, sadaya produk parantos lulus CE, ROHS, REACH sareng sertifikasi & laporan IP68.urang boga tim kontrol kualitas kuat pikeun ngajamin kualitas urang nurutkeun AQL standard.engineering jeung sistem jaminan kualitas ngajamin kapuasan Anjeun.

  • Urang mastikeun ngadalikeun unggal jéntré kualitas

    Urang mastikeun ngajamin kualitas unggal aksésori sarta produk rengse bisa tahan uji.Produktivitas tinggi kami sareng logistik gancang sapinuhna nyumponan ekspektasi palanggan.Kami mangrupikeun mitra solusi konektipitas ngaropéa anu dipercaya.

  • 24-jam layanan palanggan online

    Kami gaduh kontrol kualitas anu saé sareng tim penjualan anu efektif pikeun nyayogikeun layanan palanggan online 24-jam, tim insinyur sareng desainer anu berpengalaman anu damel pikeun nyiptakeun produk énggal sareng ningkat sareng gaduh jaringan penjualan sareng pusat jasa global pikeun ngadukung para nasabah di sakuliah dunya.

  • Garansi Kualitas kami 2 taun

    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal, Salawasna Inspection final saméméh shipment.We nyadiakeun 100% jaminan kualitas, sadaya bagian rusak bisa ben dijamin dina 30 poé sanggeus narima.2 taun jaminan sadia.rojongan anjeun bakal salawasna motivasi urang.

Blog urang

  • asd-151

    Panyambung waterproof: Ngahijikeun Performance jeung Reliabiliti

    Di dunya téknologi canggih ayeuna, paménta pikeun panyambung cai anu dipercaya sareng efisien parantos ningkat pisan.Kalayan seueur industri anu ngandelkeun alat sareng alat éléktronik dina lingkungan jero ruangan sareng luar, janten penting pikeun gaduh konektor anu tiasa tahan ...

  • 34750

    Naon ari Panyambung Circular?

    Panyambung sirkular mangrupikeun alat éléktromékanis anu dirancang pikeun ngadegkeun sareng ngajaga sambungan listrik anu aman sareng efisien.Bentukna sirkular ngagampangkeun sambungan sareng pegatkeun sambungan, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun lingkungan dimana sering plug-and-play ...

  • 44 (1)

    Diajar kana Panyambung Push-Pull

    Dina jaman digital anu gancang, konektipitas anu lancar parantos janten kabutuhan anu paling penting.Naha dina éléktronika konsumen, otomatisasi industri, atanapi alat médis, paménta pikeun solusi interkonéksi anu efisien sareng dipercaya terus ningkat.Di antara seueur pilihan anu sayogi, hiji téknologi anu menonjol ...

  • 50114d8d5

    Naon Dupi Panyambung Tipe C Waterproof?

    Konektor Tipe C anu tahan cai mangrupikeun jinis konektor beus serial universal (USB) anu dirancang pikeun tahan cai sareng tiasa dibalikkeun.Aranjeunna gaduh colokan anu bentukna lonjong anu unik sareng 24 pin, ngamungkinkeun tingkat transfer data anu langkung gancang, pangiriman kakuatan ningkat, sareng kasaluyuan sareng sagala rupa ...

  • sambungan11

    Mangpaat Panyambung Circular Plastik

    Di dunya rékayasa sareng manufaktur, panyambungna sirkular plastik mangrupikeun komponén penting anu nyayogikeun genah, serbaguna, sareng reliabilitas anu teu cocog.Konektor ieu maénkeun peran anu penting dina ngahubungkeun bagian anu béda tina rupa-rupa produk, ngamungkinkeun fungsionalitas anu mulus ...

  • mitra-01 (1)
  • mitra_01
  • mitra_01 (2)
  • mitra_01 (4)